KP PŘÍPRAVEK – DÍVKY DOMINOVALY CELÉ SOUTĚŽI, HOŠI SKONČILI DRUZÍ

V úterý 14. června se na stadionu v Zábřehu konalo třetí finálové kolo letošní soutěže družstev přípravek. Družstvo olomouckých dívek potvrdilo svou dominanci z předchozích dvou kol a suverénně si dokráčelo pro celkové prvenství. Chlapci v Zábřehu podlehli hochům z Prostějova a celkově skončili na stříbrné příčce.

Družstvo dívek naprosto ovládlo třetí kolo, když skončilo na prvním místě se 170 body o necelých 100 bodů před družstvem Prostějova. V celkovém hodnocení pak zvítězili s 30 hlavními body před družstvy Prostějova a Atletických přípravek Dalibora Hona.

Družstvo chlapců se ani na třetím kole nesešlo v plném počtu a možná i to je nakonec stálo první místo. Prvnímu Prostějovu podlehli o 14 bodů a v celkovém hodnocení tak skončili na druhém místě.

Moc děkuji všem dětem za vzornou reprezentaci klubu a předvedené výkony. Děkuji trenérům a trenérkám, kteří se jim na trénincích i závodech věnovali a v neposlední řadě děkuji také rodičům za to, že své děti vedou ke zdravému pohybu v našem atletickém klubu. 

Tomáš Dočkal
vedoucí družstva

Kompletní výsledky
Kompletní fotogalerie