PŘIHLÁŠKY DO PŘÍPRAVEK NA ROK 2022/2023

Přihlášky do atletických přípravek pro děti roč. narození 2018-2012 právě probíhají na tomto odkazu formou online registrace do klubové sekce.

Postup pro registraci:
1) Vyplníte formulář (údaje o dítěti a Váš kontakt) a odešlete. Zájemci o tréninky ve Velkém Týnci prosím připište do poznámky „Velký Týnec“.
2) Po schválení registrace sekretariátem (do 2 prac. dnů) Vám na email přijde pozvánka do klubové sekce, přes kterou je nutné si vytvořit rodičovský přístup (pomocné pokyny zde).
3) Po vytvoření přístupu do sekce Vám koncem srpna napíšu minimálně jeden hromadný email s veškerými informacemi k výběru tréninkových skupin, ke zdravotním prohlídkám atd.
4) Do té doby se můžete seznámit s klubovou sekcí, kde se Vám na hlavní stránce „Můj přehled“ bude od září postupně objevovat vše od tréninkové skupiny, tréninků v kalendáři, uhrazených/neuhrazených plateb aj. Můžete zde také objevit, kam posílat např. „Požadavky na management“ s jakýmikoliv dotazy na nás nebo kam budete v budoucnu nahrávat „Zdravotní prohlídku“ nebo překliknout na „Klubovou zeď“.

Tréninkové skupiny (dny, časy a místa) si budete následně vybírat koncem srpna v klubové sekci. Na stránce „Skupiny“ najdete momentálně rozpis skupin sezóny 2021/2022, který může být pro následující sezónu orientační, nicméně se může lišit.

V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit na pripravky@atletikaolomouc.cz, ale avizuji, že v termínu 13. – 21. 8. jsem na táboře a nebudu na emaily reagovat.

Děkuji za pochopení.

Tomáš Dočkal
šéftrenér atletických přípravek

E-mail: pripravky@atletikaolomouc.cz
Atletický klub Olomouc